Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE ELECTRICE SI PE GAZ > Alte scule electrice > Betoniera
Noutati

Click to zoom
Noutati

1'608.90 LEI
Timbru verde inclus in pret: 89.25 LEI

Stoc limitatComanda:

Adaugă în coș

Category : Alte scule electrice
Group : Betoniera
Code : 79953
UM : BUC
Marca : Tolsen

Betoniera 850 W, 200 L FX Force Xpress, Industrial - Tolsen

Betoniera Tolsen este un instrument de înaltă calitate, omologat CE, ideal pentru mixarea materialelor de construcție, cum ar fi betonul, argila sau mortarul. Acesta are o putere de intrare de 850W și o tensiune nominală de 220-240V, frecvența de 50/60Hz și o viteză a motorului de 2800rpm. Capacitatea de 200L permite utilizatorilor să mixeze cantități mai mari de material.

Betoniera are o grosime de 1,2 mm în partea superioară a tamburului și 1,8 mm în partea inferioară, asigurând o durabilitate mai mare. Tamburul are o viteză de 28rpm și o deschidere de 400mm. De asemenea, betoniera este dotată cu un inel de angrenaj din fontă și un mâner rotund pentru transport ușor. Aceasta vine ambalată într-o cutie de carton pentru depozitare și transport ușor.


Caracteristici:
 • Putere de intrare: 850W
 • Tensiune nominală: 220-240V
 • Frecvență: 50/60Hz
 • Viteză motor: 2800rpm
 • Capacitate: 200L
 • Grosime: 1,2 mm în partea superioară, 1,8 mm în partea inferioară
 • Viteză tambur: 28rpm
 • Deschidere tambur: 400mm
 • Inel de angrenaj din fontă
 • Mâner rotund
 • Ambalaj: Cutie de carton


Vă prezentăm linia de scule electrice Tolsen FX Force Xpress - partenerul perfect pentru toate proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale! Cu tehnologia sa inovatoare și calitatea excepțională, această linie de scule electrice este concepută pentru a vă ajuta să finalizați rapid și eficient lucrările.Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau abia începeți aventura dvs. de bricolaj, veți aprecia puterea și versatilitatea liniei FX Force Xpress. De la ciocane rotopercutoare și unelte pentru tăierea metalului, până la ferăstraie circulare și multe altele, aceste scule sunt construite pentru a dura și proiectate pentru a face față celor mai dificile sarcini cu ușurință.Cu linia FX Force Xpress, veți beneficia de caracteristici precum baterii de înaltă calitate care oferă putere de lungă durată, design ergonomic care reduce oboseala și tensiunea, precum și inginerie de precizie care asigură acuratețea și fiabilitatea. În plus, cu o gamă de accesorii și atașamente disponibile, puteți personaliza sculele pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor dvs. specifice.Așadar, de ce să așteptați? Experimentați puterea și performanța Tolsen FX Force Xpress astăzi și aduceți proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale la nivelul următor!

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com