Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE ELECTRICE SI PE GAZ > Polizoare > Alte polizoare
Noutati

Click to zoom
Noutati

319.88 LEI
Timbru verde inclus in pret: 4.76 LEI

Stoc limitatComanda:

Adaugă în coș

Category : Polizoare
Group : Alte polizoare
Code : 88598
UM : BUC
Marca : Tolsen

Masina de polisat 1400 W cu viteza variabila, PwrBlastX, FX Force Xpress, Industrial

Descoperă puterea și versatilitatea Mașinii de polisat 1400 W de la Tolsen, modelul PwrBlastX, FX Force Xpress, Industrial. Concepută pentru a face față celor mai exigente sarcini de polisare, această mașină este partenerul tău de încredere în atelier sau pe șantier. Iată de ce ar trebui să o ai în trusa ta:

Caracteristici:
  • Aprobarea CE - respectă cele mai înalte standarde de siguranță
  • Putere de intrare: 1400W pentru performanță maximă
  • Tensiune nominală: 230-240V pentru compatibilitate universală
  • Frecvență: 50Hz pentru funcționare stabilă
  • Viteza fără sarcină: 800-3300r/min, viteză variabilă pentru control precis
  • Diametrul plăcuței de lustruire: 180mm pentru acoperire eficientă
  • Filet de arbore: M14 pentru schimbarea ușoară a accesoriilor
  • Cutie de viteze durabilă din aluminiu pentru fiabilitate pe termen lung
  • Include 1 bucată tampon de lustruire, 1 bucată capotă de lustruire, 1 bucată cheie hexagonală și 1 pereche perie de carbon
  • Ambalare: Cutie de culoare pentru protejarea și stocarea mașinii

Indiferent dacă ești un profesionist sau un pasionat, Mașina de polisat 1400 W de la Tolsen este alegerea perfectă pentru a obține rezultate de înaltă calitate. Investește în calitate și performanță, investește în Tolsen!


Vă prezentăm linia de scule electrice Tolsen FX Force Xpress - partenerul perfect pentru toate proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale! Cu tehnologia sa inovatoare și calitatea excepțională, această linie de scule electrice este concepută pentru a vă ajuta să finalizați rapid și eficient lucrările.Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau abia începeți aventura dvs. de bricolaj, veți aprecia puterea și versatilitatea liniei FX Force Xpress. De la ciocane rotopercutoare și unelte pentru tăierea metalului, până la ferăstraie circulare și multe altele, aceste scule sunt construite pentru a dura și proiectate pentru a face față celor mai dificile sarcini cu ușurință.Cu linia FX Force Xpress, veți beneficia de caracteristici precum baterii de înaltă calitate care oferă putere de lungă durată, design ergonomic care reduce oboseala și tensiunea, precum și inginerie de precizie care asigură acuratețea și fiabilitatea. În plus, cu o gamă de accesorii și atașamente disponibile, puteți personaliza sculele pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor dvs. specifice.Așadar, de ce să așteptați? Experimentați puterea și performanța Tolsen FX Force Xpress astăzi și aduceți proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale la nivelul următor!

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com