Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
USTENSILE ELECTRICE > Pistoale de lipit > Letcon
Noutati

Click to zoom




Noutati

42.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Pistoale de lipit
Group : Letcon
Code : 38063
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
Pistol de lipit electric 60W, Industrial - Tolsen

Cu pistolul de lipit electric Tolsen de 60W, veți descoperi o unealtă deosebit de eficientă și versatilă, ideală pentru proiecte industriale și activități de hobby. Acest dispozitiv robust și fiabil oferă performanțe superioare in orice situație.

Aprobarea CE atestă calitatea și siguranța dispozitivului, iar cu o tensiune de funcționare cuprinsă intre 220 și 240V și o frecvență de 50/60Hz, pistolul de lipit Tolsen este pregătit să facă față tuturor provocărilor.

Timpul scurt de preincălzire, de doar 3-5 minute, vă permite să incepeți lucrul rapid, economisindu-vă timp prețios. Designul ergonomic și capul cu varf drept facilitează manevrarea, oferindu-vă precizie in fiecare detaliu.

Acest pistol de lipit este perfect adaptat pentru diverse aplicații, inclusiv electronice, echipamente informatice, reparații de ceasuri și multe alte proiecte de hobby și artizanat. Indiferent dacă sunteți profesionist in domeniul industrial sau pasionat de DIY, acest instrument vă va servi cu incredere și eficiență.

Ambalat intr-un carton blister, pistolul de lipit Tolsen este livrat cu o bucată de suport, asigurandu-vă că instrumentul dvs. este intotdeauna la indemană și in siguranță.

Specificații Tehnice:
  • Putere: 60W
  • Tensiune: 220-240V
  • Frecvență: 50/60Hz
  • Timp de preincălzire: 3-5 minute
  • Design: Industrial
  • Cap cu varf drept
  • Aprobare CE
Caracteristici
General
Putere:60 W
Tip lipire:Prin incalzire
Tip produs:Pistol de lipit
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com