Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE PT. MASURA > Unelte si aparate de masura > Unelte si aparate de masura
Noutati

Click to zoom




Noutati

24.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte si aparate de masura
Group : Unelte si aparate de masura
Code : 36128
UM : BUC
Marca : Tolsen





Ruleta 7.5m x 25mm, metrică și inchi - Tolsen

Cu ruleta Tolsen de 7.5m x 25mm, veți avea la indemană un instrument esențial pentru măsurători precise și eficiente, indiferent de proiectul pe care il aveți in plan. Această ruletă combină utilitatea și fiabilitatea intr-un pachet compact și ergonomic.

Dimensiunea generoasă a ruletei, de 7.5 metri sau 26 de picioare, vă oferă libertatea de mișcare de care aveți nevoie in timp ce lucrați, in timp ce lățimea de 25mm asigură stabilitate și precizie in fiecare măsurătoare.

Graduațiile metrice și in inci de pe lamă vă permit să efectuați măsurători in ambele unități de măsură, astfel incat să puteți lucra cu ușurință in orice context. Precizia metrică, clasificată ca fiind in clasa MID Ⅱ, vă asigură că fiecare măsurătoare este exactă și fiabilă.

Lama de intoarcere a puterii este echipată cu graduații clare și un strat rezistent la uzură de culoare galbenă, asigurand o citire ușoară și precisă in orice condiții de iluminare și de lucru.

Carcasa din plastic ABS este proiectată ergonomic, oferindu-vă o priză confortabilă și sigură in timp ce lucrați. Clipul de curea vă permite să fixați ruleta la curea sau la orice altă buclă de transport, astfel incat să o aveți intotdeauna la indemană.

Butonul de blocare dublu, cu un buton de blocare de dimensiuni mai mari de la partea de jos, face operația de blocare și deblocare mai ușoară și mai sigură, asigurand că ruleta rămane ferm fixată in poziția dorită.

In plus, este prevăzută cu o curea de transport din țesătură de inaltă rezistență, pentru a vă ușura transportul și depozitarea acestei unelte indispensabile.

Specificații Tehnice:
  • Dimensiune: 7.5m x 25mm
  • Graduații metrice și in inci pe lamă
  • Precizie metrică: Clasa MID Ⅱ
  • Carcasă din plastic ABS ergonomic
  • Clip de curea pentru transport facil
  • Buton de blocare dublu pentru operare sigură
Caracteristici
General
Tip produs:Ruleta
Unitate de masura:Cm, m
Valori masurate:Distante/Lungimi
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com