Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE ELECTRICE SI PE GAZ > Alte scule electricei cu acumulatori si accesorii > Incarcator rapid
Noutati

Click to zoom
Noutati

124.90 LEI

In stocComanda:

Adaugă în coș

Category : Alte scule electricei cu acumulatori si accesorii
Group : Incarcator rapid
Code : 87487
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 

Incarcator rapid de baterie cu doua porturi, 20VDC/4.0A, MP20V - Tolsen

Descoperiți eficiența și viteza cu incărcătorul rapid de baterie Tolsen MP20V, proiectat pentru a vă aduce o soluție optimă pentru nevoile de alimentare a bateriilor. Cu două porturi și o putere nominală de 110W, acest dispozitiv este un partener indispensabil pentru toate proiectele dumneavoastră.

Cu o tensiune de ieșire de 20V DC și o tensiune de intrare cuprinsă intre 220 și 240VAC, incărcătorul MP20V este adaptat pentru a face față cerințelor diverse de alimentare.

Această unitate permite incărcarea rapidă a bateriilor TOLSEN 20V 87472 și 87474, precum și a două baterii TOLSEN 20V 2.0 Ah in doar 60 de minute, garantandu-vă că nu veți pierde timp prețios așteptand ca bateriile să fie complet incărcate.

Indicatorul de nivel al bateriei LED vă permite să monitorizați starea de incărcare a bateriilor in timp real, oferindu-vă controlul necesar in orice moment.

Cu designul său compact și priza Euro, acest incărcător rapid este perfect adaptat pentru utilizare in diverse medii, atat acasă, cat și in medii industriale sau comerciale.

Specificații Tehnice:

  • Putere nominală: 110W
  • Tensiune de ieșire: 20V DC
  • Tensiune de intrare: 220-240VAC
  • Frecvență: 50/60Hz
  • Curent de Incărcare: 4.0A (MAX.)
  • Aprobare CE
  • Pentru Incărcarea bateriilor TOLSEN 20V 87472 & 87474
  • Incărcarea a 2 baterii TOLSEN 20V 2.0 Ah in 60 de minute
  • Indicator de nivel al bateriei LED
  • Priză Euro

 

Deschideți-vă drum către putere, versatilitate și confort cu noua linie de unelte electrice fără fir Tolsen MP20V. Această gamă include o serie de unelte, inclusiv mașini de găurit, șurubelnițe cu impact și ferăstraie, toate fiind alimentate de o platformă comună de baterii cu ioni de litiu. MP20V oferă utilizatorilor libertatea și flexibilitatea necesare pentru a aborda orice proiect fără constrangeri. Proiectate pentru durabilitate, fiabilitate și accesibilitate, uneltele Tolsen MP20V sunt fabricate din materiale de inaltă calitate și sunt produse in conformitate cu standardele stricte de calitate, astfel incat să poată rezista celor mai dificile condiții de lucru. Indiferent dacă sunteți un pasionat de bricolaj sau un profesionist, noua linie de unelte electrice fără fir Tolsen MP20V este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Caracteristici
General
Tip baterie/acumulator:Lithium
Tip produs:Incarcator
Utilizat pentru:Masina de gaurit
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com