Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE IZOLATE VDE (PREMIUM) > Set unelte > Set unelte de mana izolate
Noutati

Click to zoom
Noutati

299.90 LEI

In stocComanda:

Adaugă în coș

Category : Set unelte
Group : Set unelte de mana izolate
Code : V80107
UM : SET
Marca : Tolsen

Set de unelte de mană izolate 7 buc., CrV, VDEline PREMIUM - Tolsen

Descoperiți setul de unelte de mană izolate VDEline PREMIUM de la Tolsen, compus din 7 piese esențiale pentru orice profesionist sau pasionat de bricolaj. Acest set de inaltă calitate vă oferă toate uneltele necesare pentru lucrările electrice, asigurandu-vă atat siguranța, cat și eficiența in utilizare.

Fiecare unealtă din acest set este fabricată din oțel crom-vanadiu (CrV) și este supusă unui tratament termic strict, asigurand o durabilitate și rezistență remarcabile. Manerele izolate din două componente oferă un confort maxim și o protecție impotriva alunecării, permițandu-vă să lucrați cu precizie și siguranță.

Setul include clește combinație, clește nas lung și clește tăietor diagonal, toate izolate, alături de patru șurubelnițe izolate de dimensiuni diferite. Toate uneltele sunt certificate VDE/GS și fabricate conform standardului EN60900, garantand astfel cea mai inaltă calitate și siguranță in utilizare.

Aceste unelte sunt ambalate intr-o geantă de panză robustă și practică, cu o cutie colorată atractivă, facilitand transportul și depozitarea lor. Setul de unelte de mană izolate VDEline PREMIUM de la Tolsen este alegerea perfectă pentru cei care caută unelte fiabile și de inaltă calitate.

Specificații Tehnice:
  • 1 clește combinație izolat, lungime 200mm
  • 1 clește nas lung izolat, lungime 160mm
  • 1 clește tăietor diagonal izolat, lungime 160mm
  • 4 șurubelnițe izolate: PH1x80mm, PH2x100mm, 0.5x3x100mm, 0.8x4x100mm
  • Certificat VDE/GS
  • Fabricat conform standardului EN60900
  • Corp prelucrat cu precizie și tratament termic strict
  • Manere izolate din două componente, cu protecție impotriva alunecării
  • Ambalaj: geantă de panză cu cutie colorată

Descoperă linia VDELINE Premium de la Tolsen - alegerea de top pentru electricieni care cer unelte de calitate. Cu certificare germană VDE, aceste unelte sunt nu doar eficiente, ci și sigure. De la șurubelnițe la clești de cablu, linia VDELINE Premium are tot ce ai nevoie pentru lucrul tău electric. Investește in ce este mai bun și experimentează diferența pe care o face ingineria germană.
Caracteristici
General
Tip produs:Set
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com